NEWS

Interview in «iSabadell.cat»

[CATALÀ]
EMBASSA’T
Si hi ha algú que pot presumir de no haver-se perdut cap Embassa’t, i a més sempre des de dalt l’escenari, aquest és el sabadellenc Marc Obiols, alies Maadraassoo, que amb la seva música ha clausurat les quatre edicions del Festival, poc abans que el sol comenci a sortir a l’ entorn de la Bassa. Un privilegi pel qual se sent «extremadament honorat». Hem tingut l’oportunitat de xerrar amb ell perqué ens expliqui de primera mà com viu el Festival.
Ens posem en situació»¦ qui és Maadraasoo?.

Doncs un sabadellenc, Enginyer Industrial Superior Electrònic, que durant la setmana treballa dins el sector de les energies renovables i el cap de setmana, en lloc de descansar, em dedico a punxar discos, que és la meva vida. Vaig començar l’ any 2000 i de mica en mica he anat pujant. Actualment sóc DJ resident a Razzmatazz, entre d’ altres sales de Catalunya i Espanya. A Sabadell, la meva carrera va començar al que actualment és el Plural (carrer de Marià Fortuny) i al The Bus, a la ZH. Fins que em va arribar l»˜ oportunitat del BlasBlas, on vaig aconseguir solidesa i desenvolupar-me com a DJ. Vam consolidar l’aposta dels dijous nits i vaig aprendre i disfrutar moltíssim. A Barcelona vaig començar el 2003 i he passat també per sales com La Paloma. Realment quan vaig començar mai hagués pogut arribar a imaginar que arribaria al punt on estic ara. Es un somni fet realitat.

I tu que ets el més veterà dels participants»¦ qué ens pots explicar de l’ Embassa’t?
Com a sabadellenc, és un orgull que un festival d’aquestes característiques es faci a la meva ciutat. En primer lloc, perqué sempre tenen un cartell d’allò més interessant, hem pogut gaudir de gent com Whte Rose Movement, Ix!, These New Puritans, Maga , Mazoni o Infadels, i l’ any passat els Manel, que ho van petar tot. Aposten per una música no excessivament massificada i comercial, sinó de caire més independent, amb molt pop-rock i electrònica , molt fresca i ballable, i la gent disfruta a tope. Pel seu petit format, és un Festival comparable al PopArb o al Faraday, i gaudeix de l’ avantatge de l’entorn privilegiat, amb la gespa, la bassa, les vistes, la qualitat acústica»¦

Qué ens pots dir de la resta de participants?
Als DJ’s els conec a tots, i tenim molt bon rotllo entre nosaltres. Una cosa molt maca d’aquest mundillo és el companyerisme que tenim entre tots, no hi ha divisme ni estrelles, tots anem a una i ho compartim tot. Dels grups, no cal dir-ho, Mishima està a un gran nivell, però vull destacar el disc de Pegasvs, el pop fresc i divertit de Thee Brandy Hips i molt especialment el brutal treball de We are standard, que per mi han fet un dels discos de l’any a Espanya. No tinc paraules, és un disc perfecte. Ho veureu en directe, són el millor que he vist últimament.

I tu, musicalment, com et defineixes?
Doncs bàsicament com un tot terreny. Toco tots els pals: pop, rock, electrònic, independent»¦ No em tanco mai a res i sobretot m’agrada investigar el futur i re-descobrir el passat. Cada estil, cada época té alguna cosa per descobrir, per aprendre. És fonamental tenir la ment molt oberta i no tancar-se en un sol estil. Dit això, sí em considero un gran fan de Depeche Mode i Radiohead, als quals veuré ben aviat al BBK festival. No em canso mai d’ anar als seus concerts.Hi ha mesos on puc gastar-me una pasta en discos. Ara acabo de comprar l’ últim dels Twin Shadow, i també Citizens! i Hot Chip.

I tot i la crisi, no pares»¦
Home, és cert que la crisi es nota a nivell del món de l’ oci i la nit, perqué la gent quan ha de retallar, comença per aquí. Però per sort el món dels Festivals va sobrevivint, i no puc queixar-me, tinc bolos contractats al FIB ( el dia 12, després de l’Embassa’t), al EPF de Requena (Valencia) el dia 14, al PALMFEST a l’ Hospitalet de l’Infant o a l’Arenal Sound de la Burriana ( Castelló, 2/ agost). Podeu seguir connectats a la meva web, on podreu descarregar-vos alguns treballs, o via Facebook o Twitter i veure el meu calendari d’actuacions.

De moment, no caldrà anar gaire lluny»¦a Sabadell mateix! Fins el dissabte 07/07/2012!

[Embassa’t]

[iSabadell.cat]

[CASTELLANO]
EMBASSA’T
Si hay alguien que puede presumir de no haverse perdido ningún Embassa’t, y además siempre desde encima del escenario, este es el sabadellense Marc Obiols, alias Maadraassoo, que con su música ha clausurado las cuatro ediciones del Festival, poco antes de que el sol empiece a salir en el entorno de la Bassa. Un privilegio por el cual se siente «extremadamente honrado». Hemos tenido la oportunidad de hablar con él para qué nos explique de primera mano como vive el Festival.
Nos ponemos en situación»¦ quien es Maadraasoo?.

Pues un sabadellense, Ingeniero Industrial Superior Electrónico, que durante la semana trabaja dentro del sector de las energías renovables y el fin de setmana, en vez de descansar, me dedico a pinchar discos, que es mi vida. Empecé en el 2000 y poco a poco he ido subiendo. Actualmente soy DJ residente en Razzmatazz, entre otras salas de Cataluña y España. En Sabadell, mi carrera empezó en el que actualmente es el Plural (calle de Marià Fortuny) y el The Bus, a la ZH. Hasta que llegó la oportunidad del BlasBlas, dónde conseguí solidez y el desarrollo como DJ. Consolidamos la aposta de los jueves noche y aprendí y disfruté muchísimo. En Barcelona empecé en el 2003 y he pasado también por salas como La Paloma. Realmente cuando empecé nunca hubiera podido llegar a imaginar que llegaría al punto donde estoy ahora. Es un sueño hecho realidad.

Y tú que eres el más veterano de los participantes»¦ Qué nos puedes explicar del Embassa’t?
Como sabadellense, es un orgullo que un festival de estas características se haga en mi ciudad. En primer lugar, porque siempre tienen un cartel muy interessante, hemos podido disfrutar de gente com Whte Rose Movement, Ix!, These New Puritans, Maga , Mazoni o Infadels, i el año pasado Manel, que lo reventaron. Apuesten por una música no excesivamente masificada y comercial, si no de carácter más independiente, con mucho pop-rock y electrónica , muy fresca y bailable, y la gente disfruta a tope. Por su pequeño formato, es un Festival comparable al PopArb ó Faraday, y disfruta de la ventaja del entorno privilegiado, con el césped, la Bassa, las vistas, la calidad acústica»¦

Qué nos puedes contar del resto de participantes?
Conozco a todos los DJ’s, y tenemos muy buen rollo entre nosotros. Una cosa muy chula de este mundillo es el compañerismo que tenemos entre todos, no hay divismo ni estrellas, todos vamos a una i lo compartimos todo. De los grupos, no hace falta decirlo, Mishima está a un gran nivel, pero quiero destacar el disco de Pegasvs, el pop fresco y divertido de Thee Brandy Hips y muy especialmente el brutal trabajo de We Are Standard, que para mi han hecho uno de los discos del año en España. No tengo palabras, es un disco perfecto. Lo veréis en su directo, son el mejor que he visto últimamente.

Y tú, musicalmente, com te defines?
Básicamente como un todoterreno. Toco todos los palos: pop, rock, electrónico, independiente»¦ No me cierro nunca a nada y sobretodo me gusta investigar el futuro y re-descubrir el pasado. Cada estilo, cada época tiene alguna cosa para descubrir, para aprender. Es fundamental tener la mente muy abierta y no cerrarse en un único estilo. Dicho esto, me considero un gran fan de Depeche Mode y Radiohead, a los que veré bien pronto en el BBK festival. No me canso nunca de ir a sus conciertos. Hay meses dónde puedo gastarme una pasta en discos. Ara acabo de comprar el último de Twin Shadow, también Citizens! y Hot Chip.

Y todo y la crisis, no paras»¦
Hombre, es cierto que la crisis se nota a nivel del mundo del ocio y de la noche, porque la gente cuando ha de recortar, empieza por aquí. Pero por suerte el mundo de los Festivales va sobreviviendo, y no puedo quejarme, tengo bolos contratados al FIB ( el dia 12, después de l’Embassa’t), al EPF de Requena (Valencia) el dia 14, al PALMFEST de L’ Hospitalet de l’Infant o al Arenal Sound de Burriana ( Castelló, 2 Agosto). Podéis seguir conectados en mi web, dónde podréis descargaros algunos trabajos, ó via Facebook ó Twitter y ver mi calendario de actuaciones.

De momento, no hará falta ir muy lejors… En Sabadell mismo! Hasta el sábado 07/07/2012!

[Embassa’t]

[iSabadell.cat]

Últimas estradas

Scroll al inicio

Contacto


No dude en ponerse en contacto conmigo mediante el siguiente formulario y nos comunicaremos con usted lo antes posible.

    Responsable del fichero: Marc Obiols Magallon; Finalidad: envío de información sobre productos y servicios propios al suscrito. Legitimación: consentimiento; Destinatarios: no se comunicarán los datos a terceros, salvo obligación legal; Derechos: acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. Más información en nuestra Política de Privacidad.

    Los campos marcados con * son necesarios para llevar a cabo el proceso de envío.